0.004749059677124 load time till 0.0049710273742676 load time till
0.0049870014190674 load time till
0.0050139427185059 load time till
foto's
Hallo ,
Ik kan al een tijdje geen foto's meer posten op deze site . Hebben er nog leden problemen mee , of doe ik iets verkeerd ? Ik zou niet weten wat ik mis doe want ik heb al veel foto's geplaatst .
...
 
24 Jul 2016

 

oef gele gordel
oef, de gele gordel is binnen, 4 maanden na chemo en een operatie (urostoma) zijn we terug in volle actie. Nog niet het niveau van vroeger maar dat is ook niet erg, ik kan terug redelijk fietsen en dat maakt heel veel goed.
We doen nu rustig verder en hopen dat die vervloekte kanker weg blijft.
vele groeten

velo ...
 
19 Jul 2016 / 2 reacties

 

La Marmotte 2016: De genadeloze Alp en het stervende zwaantje
Dit jaar stond mijn eerste Marmotte op het programma. De moeder der cyclo's met 174 km en 5000 hm over de col du Glandon, col de Télégraphe, col de Galibier en Alp d'Huez. Het loodzware parcours verraadt dat dit een cyclo is voor klimmers.

i) Een goeie winter...

Vorig seizoen was mijn voorjaar wat in het water gevallen door blessureleed en ziekte op het verkeerde moment. Ik kon mij maar net op tijd klaarstomen voor een redelijke Crique en een goede Picardie. Allemaal leuk om toch nog met wat vertrouwen de winter in te duiken. In oktober en November waren er vooral rustige ritjes gepland, gewoon om wat bezig te zijn. Goed voor 600 à 700 km per maand. In December het volume opgekrikt en onverwachts aan een mooie 1100 km geraakt ondanks het gure winterweer. Een teken voor mij dat de mot ...
 
17 Jul 2016 / 2 reacties

 

Ortler Mountain Challenge voor ALS op de Stelvio
Donderdag 7 juli om 7 uur in de ochtend stonden een aantal Belgische fietsers klaar in Sulden am Ortler ( Solda, It) om de 60 km lange tocht aan te vatten die hen naar de top van de Stelvio zou leiden.
Meter van de organisatie, Gella Vandecaveye, was van de partij, peter Niels Albert kreeg op de valreep geen toestemming van de cardioloog om de tocht aan te vatten. Hij was wel ter plaatse om de fietsers aan te moedigen.
De tocht onder een steeds meer brandende zon, was moeilijk, maar iedereen heeft het gehaald. Een dikke proficiat aan al die fietsers en rendez-vous volgend jaar, tweede weekend van juli, zelfde plaats.
Meer informatie volgt vanaf september op www.ortlermountainchallenge.com ...
 
14 Jul 2016

 

*De RITSERS Classic * 23 juli 2016
De Ritserssaga continues.

Voor de xde maal organiseren Waaslands Finest de onvolprezen "De Ritsers" één van de mooiste semi-klassiekers van de Vlaamse Wielerbond. Nu onder de naam Ritsers Classic.

De tocht begint in het tegen de Zeeuws-Vlaamse grens aanschurkend Verrebroek en voert de fietser bijna integraal door dreven, polderwegen, van Nederlandse makelij - dus zeer fietsminded-, langs en in op van het water teruggewonnen landbouwgebied. Geniet van wind en eindeloze vergezichten met de geur van de Schelde en als de windriching goed zit ruik je ook de zilte mosselen.

De brugpassage, richting Breskens, over het kanaal Gent-Terneuzen is geschrapt omdat als je pech had het kon gebeuren dat je niet éénmaal maar in het slechtste geval tweemaal voor de open- en toedraaiende brughelfte ...
 
13 Jul 2016 / 2 reacties

 

Testrit Canyon Aero Small
Ik zoek iemand rond omgeving Antwerpen met een Canyon Aero maat small, om samen rit te rijden ( ik rijd met Sworks Roubaix) en ben zelf 1.7m.

Bij deze rit zouden we dan van fiets wisselen...

Vooraleer te kopen zou ik een "testrit" van minimum 50km willen bollen met deze Canyon Aero.

reageren via email: josenspirou@gmail.com

Groeten,
PepeC ...
 
12 Jul 2016

 

Peakbreak- Dag 8 : The end
Zo, de Peakbreak is afgelopen en het verslag van de laatste rit hebben jullie nog te goed.
Na de aankomst van de eerste rit , wou ik bekomen en genieten, waardoor jullie dus even moeten wachten hebben op dit laatste verslag.

De laatste rit was een korte rit van 65 km en een 1500 hm’s. Na een geneutraliseerde start werden de duiven gelost en zoals verwacht gingen we de 45km, naar de eerste noemenswaardige helling op dit glooiend parcours, nog eens stevig doorperen, dachten er een aantal. Ikzelf had gisteren, mentaal, de wedstrijd afgesloten en had daar minder zin in, maar gaandeweg de kilometers wegvlogen, kwam de laatste adrenaline terug opborrelen en begon ik mij meer en meer te amuseren in deze langgerekte voorbereiding naar de laatste klim van de Peakbreak. Uiteindelijk kwamen we m ...
 
11 Jul 2016 / 2 reacties

 

Peakbreak - dag7
Dag7 en vandaag een rit met een stevige start, dachten we. Gisteren bleek echter dat er door werkzaamheden op de oorspronkelijke route, deze rit niet kon gereden als voorzien, maar geen probleem, daar was een mouw aan gepast en wat voor een. We reden zoals voorzien de nockalmstrasse om hoog naar de Eisentalhohe, maar daar draaien we 180 graden en keren dezelfde route terug. Dit betekent hetvolgende; 12 km in een glooiend dal, 14 km klimmen, 7 km dalen, 7 km klimmen tot de Eisentalhohe, omdraaien 7 km dalen, 7 km klimmen, 14 km dalen om dan nog 12 km in het glooiend dal terug te keren. Dit is voor mij ongeveer de Sella ronda van de Dolomiti. Ik begon voor dit ritje een beetje te vrezen.
Na de geneutraliseerde start ging het in een stevig tempo naar de klim, waar alles direct uit elkaar wer ...
 
8 Jul 2016 / 2 reacties

 

Peakbreak - dag6
Ondertussen zijn we aan dag 6 toegekomen van de Peakbreak, met op het programma de rit van Heiligenblut naar Falkertsee. Goed 135 km met "maar" 2000 hoogtemeters. Een klein detail: eerst gaan we ongeveer 95 km in dalende lijn, om dan een eerste kleine klim op te rijden, waarna we na een 5 km dalen terug beginnen te klimmen om uiteindelijk de 8 km lange klim naar de Falkertsee aan te vangen, met een gemiddeld stijgingspercentage van 11,5%.
Zoals verwacht waren de eerste 95 km saai. Het profiel liet niet toe om te ontsnappen en het gemiddelde van 40,5 is nu echt ook niet van het minste. Het enige animo, in mijn geval was een plaspauze, die mij bijna de heraansluiting met het peloton kostte.Van een verkeerde inschatting gesproken en een deftige cartouche verschoten.
Dus na zo'n 2h15 begonn ...
 
7 Jul 2016

 

Marmotte 2016: een buffel in de bergen
La Marmotte: de reden waarom ik deze winter weer uren op de rollen en de spinningfiets heb gereden, de reden waarom ik koude handen en voeten heb getrotseerd, de reden waarom ik toch ging trainen terwijl de buienradar dat geen zo’n goed idee vond en waarom je als eens in het duister gaat rijden omdat je van mening bent dat het zonder training niet zal lukken…

Het hoofddoel van dit jaar is altijd al de Marmotte geweest, dat had ik al uitgemaakt eind vorig jaar. Een goede Criq zorgde ervoor dat ik er nog meer van overtuigd was dat ik in de Marmotte 2015 ver onder mijn kunnen had gepresteerd. Een mens kan niet vrolijk worden van een tijd van 1h45’ op de Alpe en een drietal keer te moeten afstappen. De warmte zal daar niet vreemd aan geweest zijn, maar het had eveneens te maken met slecht i ...
 
7 Jul 2016 / 15 reacties /

 

< Vorige 12345678...
(13846 Documenten)
0.28795003890991 load time till

Wat gebeurt er