0.0045390129089355 load time till 0.0047369003295898 load time till
0.0047528743743896 load time till
0.0047810077667236 load time till
Drone beelden van het BK cyclocross (WVZ) 2016
Op 17 januari vond het BK van de WVZ (Wielervrienden Zennevallei) plaats op en rond de boerderij Zelderloo te St.Martens Bodegem. Organisatie was in handen van de plaatselijke club: bar-ends.
Beelden van het kampioenschap in het prachtige besneeuwde landschap werden met een drone vastgelegd.


https://www.youtube.com/watch?v=a8x5C_GqI5o


[video]https://www.youtube.com/watch?v=a8x5C_GqI5o[/video] ...
 
6 Feb 2016

 

E3 VELO
•Deze internationale klassieker waar ieder wielertoerist naar uitkijkt.
•Het unieke parcours, met zijn mooie, rustige en landelijke wegen.
•Dit zorgt ervoor dat ieder wielertoerist zijn gading vindt.

Parcours

Ter info bij de beklimming van de Oude Kwaremont worden niet alle kasseien genomen, we gaan in het dorp naar rechts! Dit om schade aan de fietsen te vermijden.
•138 km

Deze rit leent zich uitstekend tot hen die de grote afstand, in het vroege seizoen al echt in de benen hebben. En toch de sfeer van de klassieker willen proeven ter voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen met de 11 hellingen.
•85 km

Deze rit gaat over 5 hellingen, en is uitermate geschikt voor de wielertoeristen die niet echt de grote afstand in de benen hebben, gezien de vroege datum op het seizoen.
• ...
 
3 Feb 2016

 

Mechanisch motortje
Naar aanleiding van het voorval met de fietsen van Femke Van Den Driessche waarbij een mechanisch motortje is teruggevonden heb ik de vraag gesteld aan een nevenbond of er gecontroleerd word op mechanische doping?

De voorzitter heeft er zijn mening over gegeven en vind dat het onnodig is om de renners voor de start nog extra op te houden.

Met andere woorden geen controle.

Controle op aanwezigheid van motortje is nochtans eenvoudig. Gewoon de trappers achteruit draaien. ...
 
1 Feb 2016 / 1 reacties /

 

Femmeke Femmeke Femmeke, wat doe je nu?
Iets moet mij van het hart....
Uiteraard is het volstrekt onaanvaardbaar dat er wordt "gesjoemeld" met materiaal teneinde een aanzienlijk competitief voordeel te hebben in wedstrijd.
Maar even vanzelfsprekend verzet ik mij tegen de ongenuanceerde commentaren en veroordelingen / standrechtelijke executies van de betrokkene. We weten overigens nog niet eens wie de betrokkenen allemaal zijn / kunnen zijn.
Het is quasi zeker dat FVDD in deze nooit alleen heeft gehandeld, kortom minstens zijn er (mede-) verantwoordelijken en deze komen dan allicht nog uit haar dichte entourage waarop F moet kunnen vertrouwen.
Eigenlijk rijst hierdoor de dubbele vraag of ze zelf initiatief heeft genomen tot (het gebruik van) de "motorfiets," dan wel dat deze haar is "aangepraat" door anderen (sponsor, plo ...
 
1 Feb 2016 / 3 reacties /

 

gezwollen klier in de lies
hallo,
als ik ben gaan rijden heb ik altijd last van gezwolle klier in binnenkant van de lies.
kan dit liggen aan een slechte zadel. ...
 
28 Jan 2016 / 2 reacties

 

BBB SLIMGUARD BFD-22 Fenders - Road
Al lang op zoek naar spatborden voor een "koersfiets" (lange afstanden), dacht ik dat ik met de nieuwe BBB spatborden (referentie in de titel) "DE" oplossing had gevonden, ... helaas (3 keer) op papier misschien (papier is geduldig) maar op de fiets gaat het niet. De opening om de spatbord aan de fiets vast te maken is niet eens groot genoeg om op de as te komen. je kunt ze amper "eventjes" vast maken tussen de kader en de snelsluiting.
Triestig dat er zoveel producten op de markt komen die, volgens mij, niet eens getest zijn.

2/10

BBB SLIMGUARD BFD-22 Fenders - Road 49.95 € ...
 
28 Jan 2016

 

Nu is het genoeg geweest
Net als mijn vorige bericht, niks dan tegenspoed te melden. Na het overlijden van mijn vader (oktober) heb ik net voor de jaarwisseling ook mijn moeder moet afgeven.

De klap bleek voor haar te groot om te verwerken, waardoor ze geen uitweg meer zag. Een zeer moeilijk gegeven om te plaatsen en al zeker om te verwerken.

Ondanks alle tegenslagen blijft de wereld echter doordraaien, wat maar goed is ook. Een tweetal weken terug reeds opnieuw aan het werk gegaan en nu kan ook de fiets niet uitblijven. Wetende dat ik in november en december heel veel deugd heb gehad van mijn uurtjes op de fiets, zal ik ongetwijfeld ook ditmaal ervan opkikkeren.
Het heeft geen zin om stil te staan en achterom te kijken, al blijft het altijd in je geheugen gegrift. De enige weg is vooruit en terug genieten ...
 
27 Jan 2016 / 10 reacties /

 

Maurice & Julien
Vandaag papa geworden van Maurice & Julien.
Mama en de broertjes hebben dat supergoed gedaan en grote zus is superfier! ...
 
26 Jan 2016 / 17 reacties /

 

* Mountainbike 2016 De Ritsers *
WTC DE RITSERS VERREBROEK

24-01-2016
15, 25 of 45 km

INSCHRIJVING :

van 8u tot 10u30 voetbalterrein
Spaans Fort, 9130 Verrebroek
- 3,00 € leden VWB

- gratis jongeren (-15 j leden VWB)

- 5,00 € niet leden VWB

- 2 € jongeren (– 15 jaar)

Met bevoorrading.
Douches en afspuiten fietsen voorzien.


Dat de organisatie van dit klein maar fijn WTC-clubje TOP zal zijn is een zekerhjeid.
Dit in tegentelling tot St-Niklaas vorige week. Zie onderstaande email die ik verstuurde naar de organisator maar waar ik tot nog toe geen antwoord op kreeg, wellicht nog te veel telwerk aan de opbrengst van de Leffes aan 4 euro.

Beste,

Zoals elk voorgaand jaar keek ik uit naar het eerste rondje van het jaar, traditiegetrouw in St-Nikl ...
 
22 Jan 2016

 

Nokere Berg
Ik heb deze week m'n Red Bull van de haak gehaald. Letterlijk. Wat lucht in de bandjes gepompt, een beetje olie op de ketting, remblokjes gecontroleerd. en dan maar fietsen. Dinsdagavond in weer en wind. Af en toe wat bijna verijsd water op m'n gezicht en een koude wind die m'n neus rood kleurt. Verder viel het wel mee. Al is en blijft het een beetje aanpassen bij de overstap van de MTB naar de racefiets. Maar ik moest wel, want morgen zouden we het seizoen openen met een ritje naar Nokere Berg. Om en bij de 100 kilometer heen en terug. En als je maandenlang niet op de racefiets gezeten hebt is het aangewezen toch minstens één gewenningsritje te doen vooraf. Uiteindelijk bleek het nutteloos. We gaan morgen niet naar Nokere Berg fietsen. Die plannen heeft weerman Frank Deboosere zonet verij ...
 
15 Jan 2016 /

 

< Vorige 12345678...
(13801 Documenten)
0.28368306159973 load time till

Wat gebeurt er