0.0048930644989014 load time till 0.005075216293335 load time till
0.0050911903381348 load time till
0.0051190853118896 load time till
Sterrit Cochem
ZATERDAG 16 Augustus 2014
Na een behoorlijke nachtrust stond er nog een ritje op het programma.Het bestuur opteerde om 2 groepen te maken,nl. eentje voor de sm-ers en reken daar het jonge geweld bij,neen de semi-profs smile.gif,die nooit genoeg hebben van km's,hm's en snelheid.
De tweede groep bestond eerder uit de diesels en de stramme spierenbundels onder ons. De grootste groep bleek de tweede te zijn.Bedoeling was hier meer van in het dal te blijven,dus weinig hm's,persoonlijk voelde ik me hier goed bij;kon aan behoorlijke trapfrekwentie het melkzuur uit mijn benen krijgen;enig minpunt,voor mij althans:door de regelmatige buien opteerden de leiders(lijders?) om regelmatig een stop in te lassen.
Dit resulteerde in verschillende stops en uiteindelijk aan een magere 60 Km ! Het positieve,voor ...
 
18 Aug 2014

 

Sterrit Cochem
Vrijdag 15/8/2014
06.30 uur in de morgen wordt het vertrek gegeven van onze sterrit naar Cochem,anno 2014. Na onze ogen op dit uur nog wat uitgevreven te hebben(niet van de zon !),vertrekken we richting Bilzen-Riemst-Hallembaye-Voeren-Henri/chapelle-Eupen;waar we onze eerste stop houden.Hoog tijd om de nodige caloriŽn in te slaan,want met de regen en het fris weer onderweg was het geen gezondheidswandeling geworden !
Met verkleumde spieren werd er terug gestart richting Monschau. Het weer werd er steeds niet beter op,maar door de inspanningen die er geleverd moesten worden,voelde het alleszins minder koud aan. De volgende stop werd voorzien in Stadtkyl;daar zouden we voor de eerste keer vandaag onze supporters zien.
Onderweg kregen we ons eerste technisch probleempje.
Door het jonge ge ...
 
18 Aug 2014

 

#$%^&*(!@
Augustus moest de maand worden. 3 weken vakantie en we hadden de motivatie gevonden om lekker veel kilometers te maken.

Op de planning stond in ieder geval een BRM van 200 te Oostende. Vorige maand voor het eerst eentje gereden en dat beviel heel erg goed. Daarnaast de Sean Kelly en nog wat ritten hier in de buurt.

Door een blessure in de kuit is dit alles niet mogelijk. Enorm balen. Ik rijd nu wat op de tacx met een wattage van 100. Alles daarboven begin ik al te voelen.

Of de blessure komt door overbelasting/verrekking of nieuwe schoenen icm afstelling daar zijn de meningen over verdeeld.

Ikzelf weet 1 ding dat ik het flink beu begin te raken. Weg vakantie, weg conditie! ...
 
16 Aug 2014 / 1 reacties

 

Diefstal
Twee vrienden zijn vandaag koersfiets gestolen in Annecy Frankrijk.
Heer: Concorde Razorblade carbon, rood/zwart, campagnolo,

Dame: Bianchi, Dama Bianca, lichtblauw en wit, campagnolo met froglegs remmen.

3 kettingen doorgezaagd op drukke publieke plaats.
cry.gif cry.gif cry.gif ...
 
15 Aug 2014 / 2 reacties

 

King Koen en de Praagse cowboys (1)))
ďrij rij rij, rij met mij
rij rij rij, rij met mij
in de lange lange nacht
tot het keren van het tij
rij rij rij, rij met mijĒ The Scene

Allez vooruit, Thť mag ook op de Ipod, een streepje goei muziek is nooit weg en het kan de eentonigheid van ons ritje naar Praag wat opvrolijken. 7.415 km heb ik sinds januari in de benen en op de teller, niets maakt me bang, que la fÍte commence.
Zaterdag 5 juli worden negen dappere Ritsers door hun geliefden uitgewuifd, slechts zeven zullen 10 dagen later in Verrebroek terugkeren. Een heroÔsche tocht vangt aan.

Aan het hoofd van de fietsbrigade , vergezeld van thuisblijvers Kris en Ronny, trekt King Koen ten strijde. Eerst de mottige Waaslandhaven jungle, voetgangerstunnel, kaaien, het eilandje met zijn MAS en zo verder naar het Albertka ...
 
14 Aug 2014 / 1 reacties

 

5de Bosklapper Estafette Tijdrit
Beste wielertoeristen,

Op zaterdag 6 september organiseren we voor de 5de maal onze Estafette tijdrit voor wielertoeristen (iedereen toegelaten)... jullie zijn allen welkom...

Hopelijk tot in mesen
alle info op www.estafettetijdrit.be ...
 
13 Aug 2014

 

terug trainen
na een deug doende vankantie terug beginnen met trainen ons doel blauwe gordel halen[size=18][/size] ...
 
11 Aug 2014

 

Reportage: Zo wordt uw Merckx geproduceerd
ďZonder goed huiswerk geen goede fietsĒ

Een goede wielertoerist heeft een flinke basisconditie, maar een goede fiets onder de poep mag evenmin ontbreken. Iedereen heeft wel zijn favoriet. Bij het ontwikkelen van zo'n tweewieler komt echter veel kennis en werk kijken. Rob Beset, de nieuwe CEO van Eddy Merckx Cycles, legt uit hoe uw fiets wordt geproduceerd. "De eerste en de laatste stap vind ik cruciaal", zegt de Nederlandse ondernemer.


Tekst : YBRO Sports Writing

Alles begint met Research & Development, dat beaamt ook Rob Beset. "Tijdens de technische meetings worden ideeŽn gespuid en opmerkingen genoteerd. De marketingafdeling doet enorm veel aan desksearching. Dat gaat voornamelijk over welke trends, technieken en designs de markt kenmerken. Informatie omtrent design wo ...
 
11 Aug 2014

 

ervaringen garmin edge 1000
Na een uitgebreide test van ongeveer 28 gebruiksuren hierbij mijn review:

Eenvoud en design:

De edge 1000 is uit de doos helemaal klaar voor gebruik, met de voorgeladen kaarten van europa kan je zo op pad.
Ik nam hem uit de doos in ItaliŽ en zat 10 minuten later op de fiets. De nieuwe houder en veiligheidstouwtje zijn zeer degelijk. In al die uren, waarvan ook een deel offroad op ruw terrein gaven de houder en het toestel geen krimp.
Het plattere design maakt het niet te groot voor op de fiets.
Met een duidelijke en eenvoudige interface is het toestel makkelijker in gebruik dan de 700 en 800 reeks.

Functies:

Rondreis: Vooral de nieuwe rondreisfunctie trok mijn aandacht, verder zijn het de functies die ik al gewoon was uit de 800 en 810 reeks. Voor die toerritfunctie kan je ...
 
11 Aug 2014 / 2 reacties

 

Peakbreak 2014: The weeks after
Nadat u al eerder via mijn dagverslagen mijn verhaal kon volgen in de Peakbreak, wil ik toch nog even terugkomen op deze rittenwedstrijd.

Voor mij is dit onvergetelijke week geworden omwile van de combinatie van een schitterend fietsdecor, aangename en zonnige fietsomstandigheden, een super Belgen-sfeertje en mijn sportieve resultaten.

Ik wil dan ook langs deze weg, deze vrij onbekende wedstrijd eens verder toelichten, ook omdat ik deze kan vergelijken met mijn deelname vorig jaar in de gekendere transalp.

De PB is een organisatie van vrijwilligers en soms kwam het allemaal minder georganiseerd en geimproviseerd over, maar de organisatie doet er alles aan om de deelnemers te verwennen.
De kleinnschaligheid laat dat ook toe, waar de TA met zo'n 750 duo's start is hier het maximaal ...
 
10 Aug 2014 / 4 reacties /

 

< Vorige 12345678...
(14015 Documenten)
0.2941210269928 load time till

Wat gebeurt er