0.0038480758666992 load time till 0.0040130615234375 load time till
0.0040268898010254 load time till
0.0040459632873535 load time till
een Ambassadeur voor ALS
Twee verhalen op één dag: te veel van het goede ? Neen te veel goeds kan het nooit zijn, en het mag ook wel eens meevallen voor een bende vrijwilligers.
Toen Edward Theuns in juli 2016 zijn rug brak in de Tour de France hadden we niet gedacht dat hij in november al weer wedstrijden zou rijden. Dat hij terug met veel goede moed, en met succes in het zadel zit doet ons veel plezier. Edward is immers ambassadeur van de Ortler Mountain Challenge voor ALS 2017 en zal in die functie zijn steentje bijdragen aan het bekend maken van dit evenement. Deelnemen zal er voor hem niet inzitten wegens andere verplichtingen, maar zijn steun hebben we alvast. ...
 
6 Dec 2016

 

De voorbereidingen zijn bezig
Het is steeds weer een uitdaging op zich: de voorbereidingen voor het grote evenement op de Passo dello Stelvio.
De datum ligt vast ( 6-8 juli 2017) de standplaats ligt vast 'Sulden am Ortler' en de website is klaar om de inschrijvingen te noteren.
En dan begint het voor de organisatoren: sponsors zoeken, truitjes ontwerpen en laten maken, informatie geven, deelnemers zoeken.. en honderdduizend dingen waar je niet direct aan denkt. Vrijwilligerswerk is soms zwaarder dan het echte gaan werken! Vooral als het leuk is, en je heel wat toffe mensen op je pad tegenkomt.
De kledij van de fietsers en de lopers is nu klaar en is gewoon prachtig. Wat gaat het weer een mooi zicht zijn in de haarspeldbochten van de Stelvio. En het mooiste is dat iedere deelnemer voor de kledij kan sparen door ...
 
6 Dec 2016

 

Er wordt werk gemaakt van de langeafstands fietsroutes.
Het sluitstuk van de langeafstandsfietsroute Oudenaarde - Kluisbergen wordt aangelegd tot de taalgrens met Wallonië. ...
 
5 Dec 2016

 

Uitdaging nodig voor 2017? Inschrijving Luik-Bastenaken-Luik is open!
Mocht je nog op zoek zijn naar een fietsuitdaging voor 2017 of een doel nodig hebben om de winter fit door te komen, dan is dit misschien wel wat. De inschrijving voor de Liège-Bastogne-Liège Challenge is namelijk geopend.

Al was je het niet van plan, dan nog zou je het als fietser moeten overwegen. In de lage landen mogen ons gelukkig prijzen dat het gros van de voorjaarsklassiekers op fatsoenlijke afstand ligt. De Amstel Gold Race in Nederland, maar België spant natuurlijk de kroon met onder andere de Ronde van Vlaanderen, Waalse Pijl, Gent-Wevelgem en uiteraard LBL (Luik-Bastenaken-Luik, “La Doyenne”). De oudste klassieker. Maar liefst 273 kilometer door de Ardennen. Als je een keer in die regio gefietst hebt, weet je dat het pijn gaat doen.

De tocht wordt op de zaterdag van het w ...
 
4 Dec 2016

 

gezocht inschrijving voor amstel gold race
gezocht inschrijving voor amstel gold race

er is iets mislopen bij mijn inschrijving, daarom vraag ik jullie, indien je ingeschreven bent en om een bepaalde reden niet kan gaan, wil ik graag je inschrijving overnemen

dank bij voorbaat ...
 
28 Nov 2016

 

einde verhaal
vrijdag 25/11/2016 is een zwarte dag voor me. Bij controle is gebleken dat de zo gevreesde kanker terug is. Het is nu definitief kan niet meer genezen. Het fietsen gaat niet meer mijn rug laat het niet meer toe. Dus we zullen nu leren op een andere manier te bewegen zolang het nog kan. Veel dank aan allen die de voorbije jaren een steun waren en geniet nog veel van je fiets en van je fietsmaten.
veel liefs

velo ...
 
26 Nov 2016 / 23 reacties

 

1001 Miglia d'Italia
Van 16 tem 21 augustus nam ik (voor de tweede maal) samen met enkele fietsvrienden deel aan de 1001 Miglia d'Italia, een fietsbrevet van 1.600 km, af te leggen binnen de 135 uur! Een verslag en enkele honderden foto's van dit avontuur zijn terug te vinden op m'n site www.jefke06.be onder "Fietsactiviteiten". Veel kijk- en leesplezier! ...
 
18 Nov 2016 /

 

Fiets Olympisch kampioen
Jawel, de fiets van Olympisch kampioen Greg Van Avermaet had heel wat bekijks tijdens het driedaags eetfestijn van de Leeuwse Wielertoeristen!
Het is dan ook een prachtstuk!
Super sympathiek natuurlijk dat Greg die enkele dagen ter beschikking stelde om op ons podium te prijken: bedankt Greg!
Dank ook aan Ann Mosselmans (fietsenwinkel Bikelife in Lot) om daarbij tussenpersoon gespeeld te hebben. ...
 
7 Nov 2016

 

VLUCHTMISDRIJF....
VLUCHTMISDRIJF !!!

Ik ben dinsdag 1 november omver gereden door een Fiat Punto (grijs of zilverkleurig). Ik reed met 2 fietsvrienden op de Herebaan Oost (Houthalen, Kwalaak) in de richting van Zwartberg. We reden achter elkaar op het fietspad. De auto kwam uit de richting van Houthalen Oost / Zwartberg. Hij kwam ons dus tegen op een stuk rechte baan. Het ongeval gebeurde ter hoogte van huisnummer 166. Volgens ooggetuigen was de bestuurster een jonge dame van Italiaanse afkomst. Nog volgens de ooggetuigen had ze meerdere kleuren (blond en donker) haren. Ze was bezig met haar GSM. Ze heeft ons aangereden en is zonder stoppen terug naar haar rijvak gereden en weg gereden. Er is zowel lichamelijke als materiële schade.

Indien je info hebt hierover, gelieve dit te melden via privébericht ...
 
3 Nov 2016 / 4 reacties /

 

OMC voor ALS 2017
Het programma voor de Ortler Mountain Challenge 2017 ligt kant en klaar !
6, 7 en 8 juli 2017 zijn we weer in Solda (Italië)voor een sportief evenement ten voordele van het onderzoek naar ALS.
De eerste dag blijft de Stelvio op het programma staan, daar kunnen we niet buiten!
Maar dan hebben we de tweede dag Mortirolo en Gavia vervangen door een toffe rit doorheen 3 landen. Vertrekken in Solda, Italië en over de Zwitserse asfaltbanen naar Oostenrijk. Via de Reschensee komen we terug naar de vertrekplaats. Op deze rit van ongeveer 150km hebben we een gemiddeld stijgingspercentage van slechts 5%, maar er zitten toch een paar venijnige colletjes tussen. Al bij al een mooie dag in het Stelvio Natuurpark.
Inschrijven kan nu al, en daarenboven kan je vanaf nu sparen voor een volledige fiet ...
 
31 Okt 2016

 

< Vorige 12345678...
(13884 Documenten)
0.2129909992218 load time till

Wat gebeurt er