0.0084230899810791 load time till 0.008634090423584 load time till
Matteo
Laatste online op 10 Jan 2015 om 13u44
" never ever quit "

Verhalen Etixx


Heeft er iemand ervaring met "Beta Alanine slow release" en "Iron AA chelaat125" van Etixx?
Wat zijn de bevindingen?
 
Geschreven door Matteo
Datum: 22 Juni 2010
Aantal keer bekeken: 7426
Aantal reacties: 4
 
 • 0.00/10

Rating: 0.0/10 (0 stemmen geregistreerd)

4 reacties

 • SoundLeSs1 Dec om 02:00

  Altijd oppassen met wat bepaalde wielerartsen over bepaalde producten zeggen. Daar is immers nog geen "snoepreiswetgeving" over wink.gif

 • etie1471 Dec om 02:00


  Heb dit gepost op 30 april 2010 in het forum training en voeding
  Tijdens een workshop over voedingssupplementen en het leven van een renner in de Tour door Dr Mathieu (ploegarts bij lotto) sprak deze ook over de etixxprodukten . Ondanks dat ze bij Lotto met performance werken raadde hij de etixxprodukten sterk aan .
  Hij sprak vooral positief over :
  na de training of koers : Recoveryshake van etixx of andere recoveryshake met Peptipro en/of leucine ( dit laaatste zeer slechte smaak)
  Beta alanine slow release ter voorbereiding van het seizoen gedurende 10 weken nemen De dosis op de doos niet strikt volgen , beginnen met drie tabletten gedurende een tweetal weken en deze dosis dan langzaam opdrijven tot zes tabletten.
  De isotone sportdrank van etixx ( zeer neutrale smaak en geen refluxgevoelens)
  Magnesiumbruistabletten
  Ikzelf neem sedert begin dit jaar : de recoveryshake, de Beta alanine en manpower van etixx alsook de isotone sportdrank. Resultaat ik voel me stukken beter dan vorig jaar.
  Dan voor de criticasters die zeggen dat het allemaal niet nodig is : Zij hebben gedeeltelijk gelijk, maar Dr Mathieu zegde dat iemand die dagelijks werkt, daarbij de nodige stress en dan nog wil sporten en daarbij een bepaald doel nastreeft ( bvb een bepaalde wielerklassieker op gezonde basis uit rijden) die is het aan zichzelf en zijn lichaam verplicht om voedingsupplementen te nemen. Want met een normale voeding( voedselpyramide) kan je onmogelijk alle behoeften dekken, of je zou massas fruit en koolhydtraten ( sphagetti, aardappelen, ....) moeten eten.
  De dokter noemde de produkten ook behorende tot de zuiverste die op de markt zijn.Maar elk doet wat hij wil. Ik voel me er goed bij.
  PS Wel niet een gans seizoen aan de pillen of anders treed er gewenning op en zijn de effecten minder.

 • Petronius1 Dec om 02:00
 • etie1471 Dec om 02:00

  ga eens naar het forum Voeding daar vind je reeds een volledig item gewijd aan etixx